«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.
ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.»

MENOPEARL®, ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Το Menopearl® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύχθηκε ειδικά για να υποστηρίξει τη γυναίκα από τα πρώτα σημάδια της εμμηνόπαυσης. Το Menopearl® θα σας συνοδεύσει από την προεμμηνόπαυση έως τη μετεμμηνόπαυση.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ MENOPEARL®
ΑΠΛΑ 1 ΔΙΣΚΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Πάρτε 1 δισκίο με κάποιο υγρό, είτε μαζί είτε μετά από ένα γεύμα. Δώστε στο Menopearl® λίγο χρόνο, καθώς η δράση του δεν είναι άμεση. Το Menopearl® πρέπει να το πάρετε για τουλάχιστον 2 μήνες για να μπορέσουν να φανούν οι βοηθητικές δράσεις του.

Το Menopearl® δεν έχει ζωικά συστατικά και λακτόζη.

Tο MENOPEARL® παρασκευάζεται στη Γερμανία και εισάγεται συσκευασμένο. Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 43320/09.04.19 – Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Συμπλήρωμα διατροφής – Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.