«ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΥΠΗΡΞΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΗ.»

ΟΙ ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΕΣ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΕΣ;

Οι ισοφλαβόνες είναι καθαρά φυτικής προέλευσης ουσίες με δομή παρόμοια με τα οιστρογόνα. Οι ισοφλαβόνες μπορεί να έχουν οιστρογονικές και αντιοιστρογονικές επιδράσεις στους υποδοχείς οιστρογόνων του ανθρώπινου σώματος. Αυτό εξαρτάται από τα επίπεδα των οιστρογόνων και από τη φάση της εμμηνόπαυσης στην οποία βρίσκεται η γυναίκα:

  • Όταν υπάρχει ανεπάρκεια οιστρογόνων, οι ισοφλαβόνες συνδέονται με τους υποδοχείς των οιστρογόνων και έχουν επιδράσεις παρόμοιες με τις ορμόνες που παράγει το σώμα της γυναίκας αλλά σε ηπιότερη μορφή.
  • Όταν τα οιστρογόνα είναι αυξημένα, οι υποδοχείς καταλαμβάνονται επίσης, αλλά τα οιστρογόνα που παράγονται από το σώμα της γυναίκας δεν μπορούν πια να δράσουν.

Οι ισοφλαβόνες μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις διαδικασίες των θηλυκών ορμονών του σώματος με αυτό τον τρόπο. Παίζουν έναν σημαντικό ρόλο και στις τρεις φάσεις της εμμηνόπαυσης.
Συνιστάται να παίρνετε τις ισοφλαβόνες από την αρχική φάση γιατί μπορούν να προλάβουν την σταδιακή απευαισθητοποίηση των οιστρογονικών υποδοχέων καθώς η εμμηνόπαυση προχωρά.

MENOPEARL® ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

ΤΟ MF11RCE® ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ:

  • Η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η ανοχή του MF11RCE® έχουν ενδελεχώς μελετηθεί και επιβεβαιωθεί.
  • Το MF11RCE® είναι καθαρά φυτικής προέλευσης και είναι πολύ καλά ανεκτό.
  • Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) επιβεβαιώνει την ασφάλεια της μακροχρόνιας λήψης των ισοφλαβονών.
  • Οι ισοφλαβόνες συνιστώνται για την ανακούφιση των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων από την Διεθνή Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (IMS).