«ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ. ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ.»

Έχετε παρατηρήσει τελευταία ότι το δέρμα σας είναι πιο ξηρό και ίσως με περισσότερες ρυτίδες; Ή μήπως αισθάνεστε ότι ο κόλπος σας δεν είναι όσο υγρός ήταν παλιότερα; Αυτό είναι αποτέλεσμα της απόλυτα φυσιολογικής μείωσης της περιεκτικότητας υαλουρονικού οξέος στο σώμα σας. Το υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως απαραίτητο για τη ρύθμιση της υγρασίας του δέρματος και των μεμβρανών των βλεννογόνων, και ακόμη για τη λίπανση των αρθρώσεων. Τα μαλλιά και τα νύχια σας επίσης χρειάζονται υαλουρονικό οξύ για να είναι δυνατά και να μη γίνονται εύθραυστα.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στο σώμα μας. Δρα σαν λιπαντική ουσία στις αρθρώσεις και σε συγκεκριμένους ιστούς. Το οξύ αυτό βρίσκεται κυρίως στο δέρμα και τις μεμβράνες των βλεννογόνων, τα οστά, τους χόνδρους των αρθρώσεων, το αρθρικό υγρό των αρθρώσεων και το υαλοειδές σώμα των ματιών.Κατά τη γέννηση ο καθένας έχει συγκεκριμένο ποσοστό υαλουρονικού οξέος το οποίο μειώνεται συνεχώς με την ηλικία. Μειώνεται δε απότομα ειδικά κατά την εμμηνόπαυση.

Στην ηλικία των 50 ετών, τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος είναι μόνο στο 45% της αρχικής τιμής.Εξαιτίας της δομής του, το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει πολύ μεγάλες ποσότητες νερού. Αυτό έχει θετική επίδραση στην ισορροπία του νερού του σώματός μας και αφήνει το δέρμα μας ελαστικό και απαλό.

ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΣΤΟ MENOPEARL®
ΔΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό από τη βιομηχανία των καλλυντικών όπου συχνά χρησιμοποιείται σαν συστατικό στις κρέμες. Εντούτοις, το υαλουρονικό οξύ όταν εφαρμόζεται με αυτό τον τρόπο μπορεί μόνο να εισχωρήσει στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας.

Θα έπρεπε να παίρνουμε υαλουρονικό οξύ ειδικά όταν το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και περισσότερο ευαίσθητο και οι πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται. Εύθραυστα μαλλιά και νύχια, ξηρότητα κόλπου, ξηρά μάτια και προβλήματα στις αρθρώσεις είναι ακόμη σημάδια ότι η περιεκτικότητα του υαλουρονικού οξέος μειώνεται. Συστηματική πρόσληψη υαλουρονικού οξέος εφοδιάζει το δέρμα και τις μεμβράνες των βλεννογόνων με επιπλέον υγρασία. Έτσι οι γυναίκες μπορούν να αντιμετωπίσουν την φυσιολογική διαδικασία γήρανσης.

OUR BODIES NEED HYALURONIC ACID

Είναι απολύτως ασφαλές να πάρετε υαλουρονικό οξύ από το στόμα. Μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, το υαλουρονικό οξύ φτάνει σε όλες τις στοιβάδες του δέρματος και εμφανίζει τις σημαντικές του επιδράσεις.

Το Menopearl® περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο ξεχωρίζει για το χαμηλό μοριακό του βάρος. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα μέσω του γαστρεντερικού συστήματος.

Το υαλουρονικό οξύ στο Menopearl® λαμβάνεται μέσω της διεργασίας της βιο-ζύμωσης και δεν περιέχει ζωικά συστατικά.